Week van de Digitale Radio

 

Van 2 t/m 6 oktober was het de WEEK VAN DE DIGITALE RADIO waarin jij elke dag kans maakte op een DAB+ en Bluetooth-adapter voor je auto ter waarde van € 199,99. De actieweek is ten einde en alle winnaars zijn bekend. 

 

Weten wie er gewonnen hebben? Lees dan hieronder verder.

DIGITALISEER JE AUTO!

Van 2 t.m 6 oktober was het de WEEK VAN DE DIGITALE RADIO waarin jij elke dag kans maakte op een DAB+ en Bluetooth-adapter voor je auto ter waarde van € 199,99.

 

ALLE WINNAARS ZIJN BEKEND!

Vrijdag 6 oktober pakte Kris Kuang de dagprijs en op maandag t/m donderdag sleepten Willie Grote, Imar Bouwman, Ingrid Piet en Maarten de Vries de prijs al in de wacht. Zij allen gingen er vandoor met een DAB+ en Bluetooth adapter voor in de auto en kunnen voortaan ook onderweg genieten van meer zenders en digitale geluidskwaliteit. Gefeliciteerd met jullie prijs!

 

Niet gewonnen? Hou deze actiepagina of onze Facebook-pagina dan in de gaten want Digital Radio NL heeft regelmatig acties waarbij te gekke prijzen te winnen zijn!

 

Helaas kun je dus niet meer meedoen. Deze actie liep van maandag 2 oktober (09:00 uur) t/m vrijdag 6 oktober 2017 (19:00 uur).