Het laatste Nieuws rond Digital Radio NL

Let's get Digital!

 

Er gebeurt heel veel rondom Digital Radio NL en DAB+. Onlangs was het bijvoorbeeld de Week van de Digitale Radio en elke dag is er weer nieuws rondom de DAB+ doorgifte van de aangesloten Radiostations

 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Like dan onze Facebook pagina, volg onze Twitter of kijk hieronder voor het allerlaatste nieuws.

Hybride radio-app gelanceerd op 'Dag van de Digitale Radio'

08-06-2016

 

Op dinsdag 7 juni 2016 is tijdens de ‘Dag van de digitale radio’ een speciale app gelanceerd die radio luisteren op de smartphone via zowel DAB+ als 3G/4G/Wifi mogelijk maakt.

 

De ‘Digital Radio-app’ voor smartphones is een app die kan schakelen tussen DAB+, WiFi en 3G/4G. Meer dan 60 DAB+ stations zijn in deze app verenigd, landelijke en regionale, publieke en commerciële. De app is nu beschikbaar op de LG Stylus 2 DAB+. De LG Stylus 2 DAB+ is momenteel de eerste enige smartphone die de mogelijkheid biedt om DAB+-signalen te ontvangen. Hiermee kan er via de smartphone naar digitale radio worden geluisterd zonder dat daarvoor eventuele streamingkosten in rekening voor worden gebracht. Indien er geen DAB+-ontvangst is dan schakelt de app over naar 3G/4G of Wifi-ontvangst.

 

Lees verder

Terug naar laatste nieuws

Nieuws archief