Het laatste Nieuws rond Digital Radio NL

Let's get Digital!

 

Er gebeurt heel veel rondom Digital Radio NL en DAB+. Onlangs was het bijvoorbeeld de Week van de Digitale Radio en elke dag is er weer nieuws rondom de DAB+ doorgifte van de aangesloten Radiostations

 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Like dan onze Facebook pagina, volg onze Twitter of kijk hieronder voor het allerlaatste nieuws.

Lokale omroepen in Noord- en Oost Groningen binnenkort via DAB+

11-06-2016

 

Binnen afzienbare tijd zullen een aantal lokale omroepen in Noord- en Zuidoost Groningen te horen zijn via DAB+. De lokale omroepen hebben met hun uitzendingen via de digitale ether een primeur in Nederland .

 

Het initiatief van de digitale uitzendingen via de ether komt van Jan van de Vries, technicus bij Radio Westerwolde. Radio Westerwolde is één van de lokale omroepen die onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband Groningen 1 (G1). Naast Radio Westerwolde maken ook pnder andere ook Havenstad FM, Radio Compagnie en RTV Logo onderdeel van dit samenwerkingsverband. Deze lokale omroepen zullen binnen een aantal maanden in de regio rond Vlagtwedde te horen zijn via DAB+.

 

Lees verder

Terug naar laatste nieuws

Nieuws archief