Het laatste Nieuws rond Digital Radio NL

Let's get Digital!

 

Er gebeurt heel veel rondom Digital Radio NL en DAB+. Onlangs was het bijvoorbeeld de Week van de Digitale Radio en elke dag is er weer nieuws rondom de DAB+ doorgifte van de aangesloten Radiostations

 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Like dan onze Facebook pagina, volg onze Twitter of kijk hieronder voor het allerlaatste nieuws.

Mexico FM stopt uitzendingen via DAB+

29-05-2017

 

Het commerciële radiostation Mexico FM uit Den Bosch is gestopt met haar uitzendingen via DAB+. Ook de uitzendingen via internet zijn uitgezet. Dit is niet de eerste keer dat Mexico FM voortijdig stopt door te weinig inkomsten. 

 

"Het afgelopen jaar is een zwaar jaar geweest voor de zender die ruim 37 jaar lang met liefde en plezier muziek verzorgde voor jong en oud in de regio Den Bosch. Sinds 1 juli van het vorig jaar kreeg Mexico Fm de beschikkeng of 2 zenders van het DAB+ systeem, dit heeft helaas niet gebracht wat ervan verwacht werd", zo meldt Mexico FM. "De kosten van de zenders wogen niet af tegen de inkomsten via sponsoring, het staat allemaal nog teveel in de kinderschoenen en de verkoop van DAB radio's wil nog niet echt van de grond komen. Door het uitblijven van sponsors zijn wij genoodzaakt er helemaal mee te stoppen, dus ook op het internet.

 

Lees verder

Terug naar laatste nieuws

Nieuws archief