15 februari 2018 –  IP Belgium versterkt zijn Nederlandstalig radio-aanbod met vijf nationale DAB+ radiostations

15 februari 2018 – IP Belgium versterkt zijn Nederlandstalig radio-aanbod met vijf nationale DAB+ radiostations

In België speelt IP Belgium in op de veranderende Vlaamse radiomarkt. Verschillende radiostations die bij het mediabedrijf zijn aangesloten, zenden uit op DAB+. IP biedt vanaf nu de radiostations die op DAB+ uitzenden aan in één product. Onlangs is een samenwerking aangegaan met drie nieuwe radio’s: VBRO, VBRO Evergreen en Family Radio. Alle stations hebben een specifiek format waardoor een breed luisterpubliek bereikt wordt. Het gaat respectievelijk om Nederlandstalige muziek, een focus op 60’s en 70’s en een mix van pop en Vlaamse muziek. Daarnaast is het format van Club FM enige tijd geleden veranderd in een uptempo pop-rock station.

 

Lees verder