2 januari 2019 – Hotradio Hits nu in heel Brabant en Limburg op DAB+

2 januari 2019 – Hotradio Hits nu in heel Brabant en Limburg op DAB+

Hotradio Hits is sinds dinsdag in vrijwel heel de provincies Noord-Brabant en Limburg via DAB+ te ontvangen. De commerciële radiozender zendt uit via het bovenregionale netwerk op kanaal 7A. Eigenaar Trend Media Groep verwierf hiervoor al capaciteit in 2017.

Hotradio Hits nu in heel Brabant en Limburg op DAB+ Het afgelopen jaar maakte Radio JND echter gebruik van de DAB+-capaciteit van Trend Media. Maar omdat JND nu het hele FM-kavel B23 in de regio Eindhoven in gebruik heeft, heeft de zender nu eigen DAB+-capaciteit op het bovenregionale netwerk.

Daarom heeft Trend Media nu de in 2017 verworven capaciteit ingezet voor haar eigen radiozender Hotradio Hits.

Lees verder