DAB+ apparatuur

Van wekker- tot bouwradio en van losse DAB+ antenne tot compleet navigatiesysteem voor in de auto, er zijn vele soorten en modellen DAB+ apparaten verkrijgbaar. Via onze apparatuur pagina kunt u zoeken naar het soort- en merk DAB+ apparaat en kunt u voor meer informatie doorklikken naar de website van het merk of de fabrikant.

 

Thuis

In de keuken, woonkamer, schuur of kinderkamer? Er zijn vele soorten en maten radio’s met DAB+ ontvangst. Klik hier voor fabrikanten die DAB+ ontvangers leveren voor thuisgebruik

 

Onderweg

Geniet onderweg van digitaal geluid via DAB+. Op accu of batterij, in pocket- of mini formaat, alles kan. Kijk hier voor aanbieders van DAB+ radio’s die geschikt zijn voor gebruik onderweg.

 

DAB+ in de Auto

Waar zouden we zijn zonder radio luisteren in de auto? Veel automerken bieden in nieuwe auto’s al DAB+ aan. Automerken die DAB+ standaard of als optie aanbieden vind je hier.

 

Inbouw achteraf

Geniet ook van DAB+ in de auto, vrachtwagen, boot, bus of caravan! Is DAB+ niet standaard geleverd, dan is dit achteraf in te bouwen. Klik hier voor een overzicht met mogelijkheden.