7 november 2018 – Kink vanaf februari 2019 ook landelijk op DAB+
  • 7 november 2018

7 november 2018 – Kink vanaf februari 2019 ook landelijk op DAB+

Hét nieuwe alternatieve radiostation Kink is vanaf 1 februari 2019 ook in de ether te ontvangen. Kink, het alternatieve radiostation dat op 1 februari 2019 terugkeert na in 2011 onder de naam Kink FM te zijn gestopt, zal niet alleen online maar ook via DAB+ te ontvangen zijn.

Kink vanaf februari 2019 ook landelijk op DAB+ DAB+ is de digitale opvolger van FM en gratis te ontvangen met een daarvoor geschikt radiotoestel. Kink zal daarmee vanaf de start meteen in heel Nederland via de ether te ontvangen zijn.

Michiel Veenstra, programmadirecteur van Kink: “De toevoeging van DAB+ aan de distributie van Kink is een prachtige aanvulling op ons online platform, waar de beste alternatieve muziek te beluisteren zal zijn via het radiostation, de podcasts en de playlists. Volgens de meest recente cijfers zijn er in Nederland al 1 miljoen DAB+ ontvangers verkocht, van kleine portable radio’s tot audioradio’s. Dat betekent dat de terugkeer van Kink voor nog meer mensen op nog meer plekken makkelijk te beluisteren zal zijn”.

LAATSTE BERICHTEN
MEEST GELEZEN